Aflac

The big idea for this space was to reflect the brand promise and represent the iconicAflac duck. Environmental graphics are integrated into the overall design, giving an immersive corporate culture experience. Along a timeline, real customer testimonials build awareness of continued and consistent customer satisfaction. Throughout the newly open and collaborative workspace, shared areas increase employee engagement within the workforce. Creating a new hospitality-inspired conference center facilitates cross-departmental interaction and has become one of the most utilized spaces on the Aflac campus. Re-envisioning the typical corporate cafeteria from a dark, generic single space to a bright, branded multi-setting destination draws staff from around the campus. The new space provides large-presentation capabilities and encourages employee social interaction in a variety of settings. Being an insurance company concerned with the health and well-being of their customers, a fully functional, branded gym provides a place for employees to focus on their own health and well-being. Aflac received its LEED-CI v2.0 Gold Level Certification, the first certified project in Columbus.

Location

Columbus, Georgia, USA

Design Firm

Gensler

Segment(s)

Workplace
  • Large Office
  • Collection

    Urban Reflections

    Products Used

    mirror image tile
    site lines tile
    gradient tile
    portland ult

    Awards/Certifications

    2011 Design Award Final Winner