Trench, Rossi e Watanabe

Employing hospitality design concepts, experience and reception were the guidelines for the design process. Common spaces and meeting rooms were given special attention. With main access located at the top of the building, designers took full advantage to create the reception lounge with double height ceilings. On a regular work day, there is a lounge and four meeting rooms. For special events, panels open to create a totally new and connected space. Finishes provide a contemporary, bright, and dynamic feel, while the carpet helps compose the the staff and management areas, creating the necessary contrast between materials. Strength, intelligence, flexibility. In spaces with attitude, great minds think differently.

Location

Sao Paulo, Brazil

Design Firm

Perkins + Will

Segment(s)

Workplace
  • Large Office
  • Collection

    View

    Products Used

    reverse tile
    shape tile

    Awards/Certifications

    2016 Design Award Category Winner