YWCA

Exploring interconnection, comfort and the idea that space can help guide you to your greatest potential, the design team created this impactful environment. In the childcare area, a transparent treehouse concept emerges. The resource center feels like a comfy lounge, with its fireplace flanked by brightly hued armchairs. Down the hall, small sitting rooms host micro-enterprise coaching. Subtle patterning provides movement and interest across the floor in high traffic areas, client training rooms and employee work areas. Being a nonprofit, a major design goal was that it feel welcoming and safe for the occupants while efficiently using limited resources, transforming a nonprofit space that transforms lives each day.

Location

Dallas, Texas, USA

Design Firm

lauckgroup

Segment(s)

Workplace
  • Midsize Office
  • Public Sector
  • Non-Profit
  • Collection

    Collide


    Products Used

    melt tile

    Awards/Certifications

    2016 Design Award Category Winner

    MORE PROJECTS LIKE THIS